Kävsjövägen 17, 335 73, HILLERSTORP
+46 (0)370-37 34 60

Karriär

Är kundbesök, säljledning & affärsutveckling det bästa du vet?

Vi expanderar och söker en säljledare för att fortsätta expansionen mot byggmarknaden. Ditt arbetsfält är Sverige. Som säljare får du en nyckelroll i den dagliga verksamheten. Det innebär tät kontakt med marknaden genom nykundsbearbetning och uppföljning av förfrågningar. Samt säljledning och utveckling av marknad. I rollen innerbär ledning av sälj, marknadsföring och etablera varumärket Bike-Up på samtliga strategiska marknader. Du kommer också leda sälj/marknadsarbetet och organisationen på Safe-X.

Huvudfokus är den starka byggbranschen. Våra egna unika lösningar för cykelförvaring i fastigheter och för offentliga miljöer är starkt efterfrågade. Kunderna är allt från byggentreprenörer, fastighetsbolag till kommuner och offentliga miljöer. Utöver cykelförvaring har du en stark produktportfölj även för industri och lager.

Din förmåga att skapa kundrelationer blir ett av dina viktigaste verktyg utöver ditt starka driv och din vilja att ge bästa service. Ditt arbetssätt är engagerat och strukturerat. Då företaget är i ett tillväxtskede blir dina idéer och ditt arbetssätt ett viktigt bidrag i företagets utveckling.

Gillar du omväxling? Ja, här kan du inom loppet av en timme hunnit prata med kunder, gjort offert och bokat nästa besök.

Din bakgrund kan vara varierande, men tekniskförståelse är en fördel samt viljan att skapa relationer och affärsutveckla. Du gillar att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du är handlingskraftig och resultatinriktad med god förmåga att driva dig själv och strukturera ditt arbete. Du kommer att ingå i ett starkt och effektivt team med ett målinriktat och gott samarbete. Ett team du senare skall leda.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Säljkraft.

Ansvarig rekryteringskonsult är Johan Sandahl, 072-525 00 07.

Ansök på www.finnvedensaljkraft.se.
Sista ansökningsdag är den 31 maj.