Kävsjövägen 17, 335 73, HILLERSTORP
+46 (0)370-37 34 60

Om oss

Safe-X Ett säkert kort!

Säkerhet behöver inte vara komplicerat eller svårt. Det handlar om att välja rätt produkter för rätt tillfälle. På Safe-X har vi bestämt oss för att sammanställa ett sortiment av produkter inom säkerhet som vi vet alltid behövs inom industri, lager och bygg. Produkter som är viktiga för verksamheten, men som inte ska behöva ta tid och kraft för att hitta och beställa.

Vi kan säkerhet och smarta lösningar

Vi som står bakom Safe-X har många års erfarenhet från säkerhets-frågor, -produkter och hur verkligheten ute i industrin fungerar. Vi har upptäckt att säkerheten går att dela in i två områden: Dels den totala säkerheten som kräver analys, kundspecifika lösningar och ett mer omfattande kringarbete. Dels den mer fortlöpande säkerheten som mer är inriktad på enstaka produkter. Det är här som Safe-X kommer in och idag erbjuder ett unikt koncept av produkter. Det räcker med ett samtal eller en order via vår onlinebutik så har du allt du behöver inom ett par dagar.

Vi har plockat ut det bästa

I vårt sortiment hittar du produkter med hög kvalitet och funktionalitet. Beprövade produkter som vi plockat ut för att passa våra kunder.
Sortimentet kommer successivt att växa vidare och delas in i tre olika områden: Näthyllplan, Industriförnödenheter, Tillbehör & säkerhet.

Vi är grymma på cykelställ, passa på att spana in våra olika varianter av cykelställ. Vi sätter gärna ihop en offert om det är flera ställ.